Filistinli bakan Batı Şeria'da öldü

Batı Şeria'daki protestolarda İsrail askerleri ile karşı karşıya gelen Filistinli bakan hayatını kaybetti.Görgü tanıklarının ve bölgedeki sağlık ekiplerinin verdiği bilgiye göre Batı Şeria'da protestocularla İsrail askerleri arasında yaşanan çatışma sıras

Filistinli bakan Batı Şeria'da öldü

Batı Şeria'daki protestolarda İsrail askerleri ile karşı karşıya gelen Filistinli bakan hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarının ve bölgedeki sağlık ekiplerinin verdiği bilgiye göre Batı Şeria'da protestocularla İsrail askerleri arasında yaşanan çatışma sırasında, henüz ismi açıklanmayan Filistinli bir bakan yaşamını yitirdi.

"YAŞANAN ARBEDEDE HAYATINI KAYBETTİ"

İsrail kaynakları, yaşamını yitiren kişinin Filistin Yönetimi Yerleşim Bakanı Ziad Ebu Ayn olduğunu duyurdu. Söz konusu kaynaklar, Ebu Ayn'ın İsrail askerleriyle yaşanan itiş kakıştan sonra hastaneye kaldırıldığını ve burada yaşamını yitirdiğini öne sürdü. Ebu Ayn'ın hasta olduğu ve ölümünde hastalığının rol oynadığı iddia edildi.

Söz konusu bölgede dün geceden itibaren İsraillilerle Filistinliler arasında yoğun çatışmalar yaşanıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya