Felç kalan Türk genci evinden de kovuldu

İsviçre'de kaza sonrası felç kalan Türk'e bir darbe daha. Arif Demir bu kez de evden çıkartıldı.İsviçre'de 28 Nisan 2011 tarihinde motosikleti ile işe giderken Fransız uyruklu André Chiaramonti'nin kullandığı otomobil ile çarpışan 32 yaşındaki Arif Demir

Felç kalan Türk genci evinden de kovuldu

İsviçre'de kaza sonrası felç kalan Türk'e bir darbe daha. Arif Demir bu kez de evden çıkartıldı.

İsviçre'de 28 Nisan 2011 tarihinde motosikleti ile işe giderken Fransız uyruklu André Chiaramonti'nin kullandığı otomobil ile çarpışan 32 yaşındaki Arif Demir kaza sonrası felç kaldı. Hastanede tedavisi süren Demir'e İsviçre maliyesi vergi borcu çıkarırken, bunu ödemesini istedi. Evine haciz gelen Arif Demir'e bir darbe de dün geldi.
 
Ailesinin kaldığı evin Arif Demir üzerine kontratlı olduğunu belirten yetkililer aileyi evden çıkarttı.
 
Baba Ali Demir, "Görevliler geldi, sabah beni ve eşimi kapının önüne koydu, evin de kilidini değiştirdiler. Ne yapacağımızı bilmiyoruz.
 
Zaten oğlumuz felç olmuş onla uğraşırken bir de sokakta kaldık. Avukata geldik durumu anlattık, yetkili birimlerle iletişime geçeceklerini söyledi. Destek bekliyoruz. Hakkımızı arayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya