Feci helikopter kazası: 4 ölü var!

Pirene dağlarının Andorra sınırları içinde kalan kısmında meydana gelen helikopter kazasında 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı, 1 kişinin ise kaybolduğu bildirildi.İsmi gizli kalmak koşuluyla açıklamada bulunan Andorralı bir basın yetkilisi, 2200 me

Feci helikopter kazası: 4 ölü var!

Pirene dağlarının Andorra sınırları içinde kalan kısmında meydana gelen helikopter kazasında 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı, 1 kişinin ise kaybolduğu bildirildi.

İsmi gizli kalmak koşuluyla açıklamada bulunan Andorralı bir basın yetkilisi, 2200 metre irtifadayken düşen helikopterin, Andorra'da uzun yürüyüş yapan kişiler için kurulmuş bir dağ sığınağında bakım hizmeti veren görevlileri taşıdığını belirtti.

Yetkili, helikopterin düşüş nedeni ve helikopterdekilerin milliyeti hakkında henüz bir bilgi edinilemediğini kaydetti.

Pirene dağlarının doğusunda, İspanya ve Fransa arasındaki küçük bir prenslik olan Andorra'nın, aralarında Fransız ve İspanyolların da bulunduğu 80 bin kişilik nüfusu var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler