Fabrikada Patlama 4 Ölü

Resmi Xinhua Ajansı, patlamada 2 kişinin de ağır yaralandıklarını kaydetti. Ajansa göre işçiler, şu an yaralı olan kişilerden birinin, çıplak ateşin yasak olduğu fabrika alanının içinde bir cihazı tamir ederken ateş yaktığını gördüklerini söyledi.Haberde,

Fabrikada Patlama 4 Ölü

Resmi Xinhua Ajansı, patlamada 2 kişinin de ağır yaralandıklarını kaydetti. Ajansa göre işçiler, şu an yaralı olan kişilerden birinin, çıplak ateşin yasak olduğu fabrika alanının içinde bir cihazı tamir ederken ateş yaktığını gördüklerini söyledi.

Haberde, polisin, patlamayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldığı ve özel fabrikanın 2 ortağını aradığı bildirildi, başka ayrıntı verilmedi.

Çin'de her yıl yüzlerce havai fişek kazasında yılda yaklaşık 450 kişi ölüyor. Geçen yıl bir havai fişek fabrikasındaki patlamalar, 36 kişinin ölümüne yol açmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya