Ezidilere yardım taşıyan helikopter düştü!

Irak'ta Sincar Dağı'na insani yardım götüren helikopter belirlenemeyen bir nedenle düştü. Kazada pilot ölürken, aralarında Sincar'da yaşananları anlatırken ağlayarak trajediyi dünyaya duyuran milletvekili Viyan Daxil'inde bulunduğu 20 kişi de yaralandı.Ir

Ezidilere yardım taşıyan helikopter düştü!

Irak'ta Sincar Dağı'na insani yardım götüren helikopter belirlenemeyen bir nedenle düştü. Kazada pilot ölürken, aralarında Sincar'da yaşananları anlatırken ağlayarak trajediyi dünyaya duyuran milletvekili Viyan Daxil'inde bulunduğu 20 kişi de yaralandı.

Irak'ta, Sincar Dağı'nda 10 gündür kurtarılmayı bekleyenlere Erbil'den insani yardım götüren ve Irak ordusuna ait olduğu belirtilen bir helikopter Sincar Dağı'na inişi sırasında belirlenemeyen bir nedenle düştü.

Olayda bir pilot yaşamın yitiririken, aralarında Irak Parlamentosu'nun Ezidi milletvekili olan ve parlamentoda Ezidilerin Sincar'da yaşadıklarını anlatırken ağlayarak trajediyi dünyaya duyuran milletvekili Viyan Daxil'inde bulunduğu 20 kişi yaralandı. Yaralananlar arasında yabancı basın mensuplarının da olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler