Evlenmeyince diri diri yaktı

Punjab eyaleti yine acımasız bir cinayete tanık oldu. Geçtiğimiz günlerde ailelerinin istediği dışında evlenen bir genç kız ve eşi akrabaları tarafından öldürülmüştü. Son olay ise Pazar günü Toba Tek Singh şehrine bağlı bir köyde yaşandı. Polis memuru Moh

Evlenmeyince diri diri yaktı
Punjab eyaleti yine acımasız bir cinayete tanık oldu. Geçtiğimiz günlerde ailelerinin istediği dışında evlenen bir genç kız ve eşi akrabaları tarafından öldürülmüştü. Son olay ise Pazar günü Toba Tek Singh şehrine bağlı bir köyde yaşandı.
 
Polis memuru Mohammad Akram'ın yaptığı açıklamaya göre Fayyaz Aslam (22), Sidra Shaukat'ın (18) ailesi dışarıda iken genç kızın evine girdi ve onu benzinle yaktı.
 
Akram, "Genç kız, yerel hastaneden daha donanımlı bir hastaneye sevk edilmişti ancak oraya ulaşamadan hayatını kaybetti" dedi.
 
Sidra'nın babası Shaukat Ali cinayeti doğruladı ve Aslam'ı kızını taciz etmekle suçladı.
 
Shaukat Ali, daha önce yaşadıklarını şöyle anlattı: "Kızıma sürekli tacizde bulunuyordu. Bir daha gelmemesi için uyarmamıza rağmen Cumartesi öğleden sonra yine gelmişti ve dehşet verici tehditler savurmuştu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler