Evin Duvarında Bebek Ceseti

Kanada'nın Toronto kentinde tadilat yapılmakta olan eski bir evin duvarında, 1925 yılının gazetesine sarılmış ve mumyalaşmış bir bebek cesedi bulundu.Yerel basının bildirdiğine göre, tadilatı yapan müteahhit Bob Kinghorn, "Eski bir evin duvarında para, an

Evin Duvarında Bebek Ceseti

Kanada'nın Toronto kentinde tadilat yapılmakta olan eski bir evin duvarında, 1925 yılının gazetesine sarılmış ve mumyalaşmış bir bebek cesedi bulundu.

Yerel basının bildirdiğine göre, tadilatı yapan müteahhit Bob Kinghorn, "Eski bir evin duvarında para, antik eşya gibi bazı şeyler bulmayı umabilirsiniz, ama asla bir bebek değil" diye konuştu.

Tadilat çalışmaları sırasında duvardaki delikte, 12 Eylül 1925 tarihli bir gazeteye sarılmış ana rahmi pozisyonundaki bebeği fark eden Kinghorn, Toronto yaptığı açıklamada, "Gerçekten hüzün verici... Ancak olumlu tek tarafı, bebek gerektiği gibi toprağa verilebilecek" dedi.

Müteahhit Kinghorn, bebeğin duvara gömülmeden önce annesinin de öldürülmüş olabileceğini söyledi.

Bebeğin ölüm tarihi konusunda spekülasyon yapmak istemeyen yerel yetkililer, cinayet soruşturması başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya