Ev Adesini Veren Hırsız

Bir sürermakette yaşanan hırsızlığı araştımak için çağırılan polis,hırsızın adresini mağaza görevlisine verdiğini duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.Polis yetkilileri kendi kendini ihbar eden suçluların alışılmış bir durum olmadığını söylediler.İngiltere'ni

Ev Adesini Veren Hırsız

Bir sürermakette yaşanan hırsızlığı araştımak için çağırılan polis,hırsızın adresini mağaza görevlisine verdiğini duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.Polis yetkilileri kendi kendini ihbar eden suçluların alışılmış bir durum olmadığını söylediler.

İngiltere'nin Liverpool kentinde doğan 30 yaşındaki hırsız binayı bir poşet dolusu yiyecek ve kolunun altında bir paket tuvalet kağıdıyla terk etti.Mağazadan çıkarken görevliye uzattığı Almanca notta"Polisi çağırın,hırsızlık yaptım."yazıyordu.


Verdiği nota adresini de ekleyen ve hamile sevgilisinin sosyal güvenlik merkezinde yaşanan bir yanlışlık dolayısıyla nakit sıkıntısı çektiğini söyleyen hırsız ,polislerin evine gelmesi üzerine suçu kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya