Eski Başbakan ölü bulundu

 Libya'nın eski başbakanı ve petrol bakanı Şükrü Ganem, Viyana'da ölü bulundu.Aile fertleri Şükrü Ganem'in evinde öldüğünü ileri sürerken polis basına yaptığı açıklamada, 69 yaşındaki Ganem'in cesedinin Tuna Nehri'nde bulunduğunu bildirdi.Polis sözcüsü Ro

Eski Başbakan ölü bulundu

 

Libya'nın eski başbakanı ve petrol bakanı Şükrü Ganem, Viyana'da ölü bulundu.

Aile fertleri Şükrü Ganem'in evinde öldüğünü ileri sürerken polis basına yaptığı açıklamada, 69 yaşındaki Ganem'in cesedinin Tuna Nehri'nde bulunduğunu bildirdi.

Polis sözcüsü Roman Hahslinger, basına yaptığı açıklamada, Tuna Nehri'nde bulunan Ganem'in cesedinde şiddet izine rastlanmadığını, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağını belirtti.

Libya'nın öldürülen devlet başkanı Muammer Kaddafi'nin güvenilir adamı olarak bilinen Şükrü Ganem'in geçen yılın mayıs ayından itibaren Kaddafi ile yollarını ayırarak Viyana'da yaşamaya başladığı belirtiliyor.

2003-2006 yıllarında Kaddafi rejiminin başbakanı olarak görev yapan Ganem, 2006'nın mart ayından itibaren petrol bakanlığını da üstlenerek bu görevini geçen yılın mayıs ayına kadar sürdürdü.

Ülkede şiddet olaylarının başlaması üzerine İtalya'ya kaçan Şükrü Ganem'in geçen yılın haziran ayında Viyana'ya gelerek Petrol İhraç Eden Ülkeler Teşkilatı (OPEC) merkezinde çalışmaya başladığı belirtild

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya