"Esed'ın sayılı günleri kaldı"

 Clinton, Japonya'da yaptığı konuşmada, BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın barış planının başarısızlığa uğradığını söylemesinin bir uyarı olduğunu belirterek, 16 aydır Esed rejimine karşı süren ayaklanmalarda, Suriye halkı için en

"Esed'ın sayılı günleri kaldı"

 

Clinton, Japonya'da yaptığı konuşmada, BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın barış planının başarısızlığa uğradığını söylemesinin bir uyarı olduğunu belirterek, 16 aydır Esed rejimine karşı süren ayaklanmalarda, Suriye halkı için en ölümcül ayın geçen ay olduğunu kaydetti

Muhaliflerin daha etkili olduğunu ve Suriye ordusuna karşı taarruza geçtiğini ifade eden Clinton, Suriye Devleti'nin yıkılabileceği ikazını yaptı.

Clinton, Esed yönetiminin sayılı günleri kaldığını bilmesi gerektiğini söyleyerek, bütün bölgeyi etkileyecek yıkıcı saldırılardan Suriye'yi korumak için hala şans olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler