Erdoğan gitmeden Mısır karıştı

Mısır'da İsrail Büyükelçiği önünde toplanan muhalifler, İsrail bayrağını yaktı, elçilik binasına girerek bazı evrakları tarip etti.Mısır'ın başkentinde bulunan İsrail Büyükelçiliğine giren protestocular bazı evrakları ele geçirerek tarip etti. Askerler, e

Erdoğan gitmeden Mısır karıştı

Mısır'da İsrail Büyükelçiği önünde toplanan muhalifler, İsrail bayrağını yaktı, elçilik binasına girerek bazı evrakları tarip etti.

Mısır'ın başkentinde bulunan İsrail Büyükelçiliğine giren protestocular bazı evrakları ele geçirerek tarip etti. Askerler, elçilik önünde toplanan binlerce göstericilericiyi dağıtmak için göz yaşartıcı bomba attı ve havaya ateş açtı. Mısır Sağlık Bakanlığı yetkililerine göre yaşanan çatışmalarda 240 kişi yaralandı. İsrail Büyükelçiliği önünde protestocular ile askerler arasındaki çatışmalar devam ediyor.

Reuters Haber ajansında yer alan habere göre ise Mısırlı protestocuların İsrail Büyükelçiliğine girmesinin ardından İsrail Büyükelçisi, ailesi ve elçilik çalışanları, yoğun güvenlik önlemleri altından Kahire Havaalanına gitti. Büyükelçisi ve beraberindekiler VİP bölümüne alındığı ve uçuş için beklediği kaydedildi.

Mısır İçişleri Bakanlığının birinci katında da yangın çıktığı bildirildi. Bakanlığa gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için çalıştıklar kaydedilirken, yetkililerin yangının çıkış nedenine ilişkin bir açıklama yapmadıkları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler