Enkaza baktı, mucize ilan edildi

Japonya'yı vuran şiddetli depremin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen, genç bir adamın enkazdan sağ çıkarıldığı bildirilmişti.Japonya'da 11 Martta meydana gelen deprem ve tsunami felaketinden 8 gün sonra evinin enkazında bulunduğunu açıklanan kişinin, evini

Enkaza baktı, mucize ilan edildi

Japonya'yı vuran şiddetli depremin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen, genç bir adamın enkazdan sağ çıkarıldığı bildirilmişti.

Japonya'da 11 Martta meydana gelen deprem ve tsunami felaketinden 8 gün sonra evinin enkazında bulunduğunu açıklanan kişinin, evinin enkazına bakmak için geri dönen biri olduğu anlaşıldı.

Japon ordusundan yapılan açıklamada, ''mucize eseri'' kurtulduğu sanılan genç adamın, aslında hasar tespiti için evine bakmaya gelen bir kişi olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Devlet televizyonu NHK'daki haberde, Miyagi bölgesindeki Kesennuma'da çöken bir evin enkazından bir kişinin canlı çıktığı, kurtarılan kişinin şokta olduğu ve konuşamadığı belirtilmişti.

Haberde, ayrıca söz konusu kişinin hastaneye kaldırıldığı ifade edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler