Emekli Albay öldürüldü!

Irak'ın Selahettin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinde Abdulhadi Elbayati adlı emekli albay rütbeli bir pilotun öldürüldüğü açıklandı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleşen suikast sonucu Tuzhurmatu ilçesinin Süleyman Beg nahiyesinin Habeş köyünde

Emekli Albay öldürüldü!

Irak'ın Selahettin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinde Abdulhadi Elbayati adlı emekli albay rütbeli bir pilotun öldürüldüğü açıklandı. 

Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleşen suikast sonucu Tuzhurmatu ilçesinin Süleyman Beg nahiyesinin Habeş köyünde albay pilot hayatını kaybetti. İsmini vermek istemeyen güvenlik kaynağı silahlı kişilerin albay pilotun evini kuşatarak onu öldürdükten sonra bilinmeyen bir yere kaçtıklarını söyledi ve albay pilotun Saddam rejimi zamanı Irak ordusunda olup şimdi ise bölgede yasa dışı Nakşibendi tarikatı destekçilerinden olduğunu belirtti. Kaynak ayrıca albay pilotun öldürülmesinden sonra polisin olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattığını ve pilotun cesedinin Tuzhurmatu ilçesi hastanesine kaldırıldığını söyledi. Olayda evde bulunan pilotun kardeşi de silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya