Dünyayı şoke eden görüntüler! UFO mu?

Uluslararası Uzay İstasyonu'nun kameralarına takılan görüntülerden sonra NASA canlı yayını  aniden kesti. Görüntülerde dünyadan üç cismin sırayla havalandığı görülüyor. Çok sayıda komplo teorisyeni Dünya'dan uzaya yükselen bu cisimlerin UFO olduğunu iddia

Dünyayı şoke eden görüntüler! UFO mu?

Uluslararası Uzay İstasyonu'nun kameralarına takılan görüntülerden sonra NASA canlı yayını  aniden kesti. Görüntülerde dünyadan üç cismin sırayla havalandığı görülüyor. Çok sayıda komplo teorisyeni Dünya'dan uzaya yükselen bu cisimlerin UFO olduğunu iddia etti. Teorisyenler uzaylıların dünyayı ziyaret ettiğine ilişkin iddiaların doğrulanmasına yönelik yeterli kanıt oluştuğunu da öne sürdü.  

Görüntülerin kısa süre içinde video paylaşım sitelerinde yayınlanmasının ardından çok sayıda kişi yaşanan olaya ilişkin yorumlarını paylaştı. Kullanıcılardan biri cisimlerin havalanmasının ardından NASA'nın yayını kesmesini eleştirdi. Bir başka kullanıcıysa cisimlerin hareketinden uçan nesnelerin "çok yönlü uzay aracı" olduğunu öne sürdü. NASA Görüntüleri doğrulamadı NASA görüntülere ilişkin resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yayının kesilmesinin ardından "Lütfen bekleyin. Yüksek Çözünürlüklü Yeryüzü Görüntüleme Sisteminde kameralar değişiyor yada Uluslararası Uzay İstasyonuyla geçici sinyal kaybı yaşanıyor olabilir." mesajı yayınlandı.

dunyayi-soke-eden-goruntuler-ufo-mu--5795384.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler