Dünyayı endişelendiren gelişme!

Dünyanın iki nükleer gücü Hindistan ve Pakistan arasında yüksek tansiyon yaşanıyor. Kaşmir'de bulunan Pakistan birlikleri Hindistan ordusu tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda 1 Pakistan askeri hayatını kaybederken 1 asker ise yaralandı. Pakistan'dan ya

Dünyayı endişelendiren gelişme!

Dünyanın iki nükleer gücü Hindistan ve Pakistan arasında yüksek tansiyon yaşanıyor. Kaşmir'de bulunan Pakistan birlikleri Hindistan ordusu tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda 1 Pakistan askeri hayatını kaybederken 1 asker ise yaralandı. Pakistan'dan yapılan açıklamada Sawan Patra kontrol noktasına yapılan saldırının başarıyla savuşturulduğu bildirildi. Hindistan tarafından yapılan açıklamada ise böyle bir saldırının gerçekleşmediğini iddiaların temelsiz olduğu belirtildi. Hindistan ordusu adına konuşan Albay Jagadish Dahiya ise iddiaların aksine Pakistan'ın kendilerine saldırdığını söyledi.

Tansiyonun yükseldiği bölge hem Pakistan hem de Hindistan tarafından kendilerine ait olarak görülüyor ve bölgede tarihi bir husumet söz konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya