Dünyanın sonu için ihtiyaç seti!..

 Rus İnterfax haber ajansının verdiği habere göre her setin içerisinde adı, soyadı ve diğer bilgilerinin yer alabilmesi için bir yaka kartı ve ilaçlar, bir paket karabuğday, bir konserve çaça balığı ve küçük bir şişe votka bulunuyor. Ayrıca setin içerisin

Dünyanın sonu için ihtiyaç seti!..

 

Rus İnterfax haber ajansının verdiği habere göre her setin içerisinde adı, soyadı ve diğer bilgilerinin yer alabilmesi için bir yaka kartı ve ilaçlar, bir paket karabuğday, bir konserve çaça balığı ve küçük bir şişe votka bulunuyor. Ayrıca setin içerisinde bir not defteri, kalem, iki mum, kibrit, iplik ve sabun da bulunuyor.
 
Habere göre satıcı setin içerisindeki ürünlerin gerçek olduğunu, ip ve sabunun ise kullanıcının kendisinin takdirine kaldığını söyledi. Satıcı ayrıca setlerin sadece Tomsk sakinleri için değil başka şehirlere de gönderebileceklerini belirtti.
 
Hatırlanacağı üzere Maya takviminin 21 Aralık 2012 tarihini Dünya’nın sonu olarak işaret ettiğine inanan birçok kişi bir aydan az bir süre kalan gün için dünyanın çeşitli yerlerinde kendilerine göre değişik tedbirler alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler