Dünyanın merakla beklediği programda fiyasko

Ürettiği özel ‘yılan geçirmez' kostümle kendisini dev bir yılana yutturacağını iddia eden doğa bilimci Paul Rosalie'nin bir aydır tanıtımı yapılan programı ‘Eaten Alive' (Diri diri yenmek) dün ABD'de yayınlandı. Ancak Rosolie iddia ettiği gibi kendisini y

Dünyanın merakla beklediği programda fiyasko

Ürettiği özel ‘yılan geçirmez' kostümle kendisini dev bir yılana yutturacağını iddia eden doğa bilimci Paul Rosalie'nin bir aydır tanıtımı yapılan programı ‘Eaten Alive' (Diri diri yenmek) dün ABD'de yayınlandı. Ancak Rosolie iddia ettiği gibi kendisini yılana yutturamadı ve 2 saat boyunca programı izleyenler büyük hayal kırıklığına uğradı. İzleyiciler umduğunu bulamayınca program alay konusu oldu ve sosyal medyada ağır bir dille eleştirildi.

 
Discovery Channel'da Pazar gecesi yayınlanan şovun ön gösterimlerinde 27 yaşındaki Rosolie ile 10 kişilik ekibinin Amazon Nehri'nde 6 metre boyundaki anakondayı yakalamaları gösteriliyor ve Rosolie'nin giydiği özel kostümle kendisini yılana yutturacağı iddia ediliyordu. Bu heyecanlı gösteriyi izlemek için pek çok ABD'li dün akşam ekran karşısına geçti.
 
Programın başlarında ekibin anakondayı nasıl yakaladığı uzun uzun gösterildi. Daha sonra üzerine domuz kanı sürülen Rosolie giydiği kıyafetle anakondanın karşısına geçti. Kısa süre içinde yılan Rosolie'nin bedenini sardı ve bütün kuvvetiyle sıkmaya başladı.
 
Kaskının içindeki mikrofon sayesinde ekibiyle sürekli konuşan Rosolie kısa bir süre içinde kurtarılmayı istedi.
 
Yılanın çok ağır olduğunu ve hareket edemediğini söyleyen Rosolie, yılan henüz kafasını yutmaya başlamışken yardım istedi. Ekip devreye girdi ve vaad edildiği gibi yılanın Rosolie'yi ‘canlı canlı yemesi' yaşanamadan program sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler