Dünyanın en geniş kalçası onda!

ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan 190 kiloluk 39 yaşındaki 4 çocuk annesi Mikel Ruffinelli, dünyanın en geniş kalçalarına sahip. Ruffinelli’nin kalçaları 245 santimetre genişliğinde.Şişman kadınlar için çıkarılan bir dergide fotomodellik yapan Ruffinel

Dünyanın en geniş kalçası onda!

ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan 190 kiloluk 39 yaşındaki 4 çocuk annesi Mikel Ruffinelli, dünyanın en geniş kalçalarına sahip. Ruffinelli’nin kalçaları 245 santimetre genişliğinde.

Şişman kadınlar için çıkarılan bir dergide fotomodellik yapan Ruffinelli her çekim için 1000 dolar kazanıyor. Ruffinelli, “Bu halimi çok seviyorum ve diyet yapmıyorum. Sağlık problemim de yok. Zaten erkekler zayıf kadınlardan hoşlanmıyor” diyor. Mikel’in eşi Reggie Brooks ise “Karımın vücudunu çok beğeniyorum. Beni kalçasıyla etkiledi” sözleriyle eşine destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler