Dünya kupasını kana bulayacaktı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta polis, Irak El Kaide'nin üst düzey bir yöneticisini tutukladı. El Kaide üyesi Abdallah Assam Saleh Misfar el Kahtani'nin Güney Afrika'da 11 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'nı kana bulamayı planladığı ortaya çıktı.El Kaide'nin

Dünya kupasını kana bulayacaktı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta polis, Irak El Kaide'nin üst düzey bir yöneticisini tutukladı. El Kaide üyesi Abdallah Assam Saleh Misfar el Kahtani'nin Güney Afrika'da 11 Haziran'da başlayacak Dünya Kupası'nı kana bulamayı planladığı ortaya çıktı.

El Kaide'nin maçlar oynandığı sırada terör eylemi yapmayı tasarladığı belirtildi. Irak ordu sözcüsü, Suudi vatandaşı olan Kahtani'nin Dünya Kupası'nda terör eylemi gerçekleştirmek için planlar yaptığı ve bu konuda El Kaide lideri Osama bin Ladin ve El Zevahiri ile sürekli iletişim içinde olduğunu iddia etti.

GÜNEY AFRİKA GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTTIRDI

El Kaide'nin Dünya Kupası'nda eylem yapacağı olayının ortaya çıkmasının ardından Güney Afrika polisi Johannesburg'da güvenlik önlemlerini arttırdı. Şehir içinde itfaiye araçları ve panzerli polis araçlarının yoğunlaştığı görüldü. Güney Afrika Emniyet Genel Müdürü Nathi Mthethwa, "Güney Afrika dünyayı misafir edecek. Bundan dolayı hiç bir risk kabul etme lüksümüz yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya