Dünya bu ölümü gözetliyor

Gün be gün ölümü bekleyen İngiltere televizyonlarında yer alan Biri Bizi Gözetliyor yarışmasıyla ünlenen Jade Goody, yaşamının son günlerini geçirmek için hastaneden evine götürüldü. Kısa bir süre önce evlendiği eşi Jack Tweed'le hastaneden ayrılan Goody'

Dünya bu ölümü gözetliyor
Gün be gün ölümü bekleyen İngiltere televizyonlarında yer alan Biri Bizi Gözetliyor yarışmasıyla ünlenen Jade Goody, yaşamının son günlerini geçirmek için hastaneden evine götürüldü.

Kısa bir süre önce evlendiği eşi Jack Tweed'le hastaneden ayrılan Goody'ye evinde 24 saat hemşireler yardımcı olacak.

Gitgide görme yetisini kaybeden Goody'nin zor günlerinde eşi bir an bile yanından ayrılmıyor.

BBG yarışmasıyla şöhreti yakalayan Jade Goody, yarışmadan sonra da kameralara olan bağımlılığını kaybetmedi ve neredeyse tüm yaşamını kameralarla paylaştı.

Goody'nin sağlık durumu ve ağrıları nedeniyle yeni evli çift sadece bir geceyi birlikte geçirebildi.

Goody, kadınlara örnek olmak için hastalığının her aşamasını kameralar aracılığıyla izleyicilerle paylaştı. Ölüm anının görüntülerini de OK dergisine yaklaşık 4 milyon liraya sattı. Gerekçesi iki çocuklarının geleceğini garanti altına almaktı.

Goody'nin son günlerinin medya tarafından yakın takibe alınması, İngiltere'de 'etik değil' tartışmalarına neden oldu. Bir sitenin de Goody'nin ölüm vaktini bilene hediye vereceğini açıklaması büyük tepki topladı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler