Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!

Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin cenazesi doğup büyüdüğü kent yani Louisville'e getirildi.   Uçakla getirilen Arizona'dan getirilen cenaze konvoyla karşılandı. Cuma günü gerçekleşecek cenaze namazını ise Muhammed Ali gibi sonradan İslam’ı seçen ABD’deki M

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!
Efsanevi boksör Muhammed Ali'nin cenazesi doğup büyüdüğü kent yani Louisville'e getirildi.
 
Uçakla getirilen Arizona'dan getirilen cenaze konvoyla karşılandı. Cuma günü gerçekleşecek cenaze namazını ise Muhammed Ali gibi sonradan İslam’ı seçen ABD’deki Müslüman toplumunun liderlerinden İmam Zaid Şakir kıldıracak.
 
Dünyanın dört bir yanındaki sevenleri, efsanevi boksör için dua ediyor. Hayranlarının toplandığı adreslerden biri de Kentucky'deki Muhammed Ali Merkezi. Merkezin çevresi çiçeklerle donatıldı.
 
Cuma günü cenaze törenine on binlerce kişinin katılması bekleniyor. Törendeki anma konuşmasında kürsüye eski Başkan Bill Clinton çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya