Donald Trump 15 Kasım’ı işaret etti! Adaylığını duyurmaya hazırlanıyor

Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık seçimlerine ilişkin 15 Kasım’da Florida’da “büyük bir duyuru” yapacağını ifade etti.

Donald Trump 15 Kasım’ı işaret etti! Adaylığını duyurmaya hazırlanıyor

ABD basını Trump’ın bu açıklamasını adaylığını duyuracağı şeklinde yorumlandı.

ABD’de 8 Kasım’da düzenlenecek olan  ara seçimler öncesinde ABD Başkanı  Biden ve eski ABD Başkanı Trump meydanlara indi. Bir dizi miting düzenleyen iki lider seçimlerde adayları için oy isterken bir taraftan da ABD genel seçimlerine yönelik mesajlar verdi. Eski ABD Başkanı Trump ara seçimler öncesi son mitingini Ohio eyaletinde yaptı.

TRUMP: BEYAZ SARAY’I GERİ ALACAĞIZ
Cumhuriyetçilerin ara seçimlerde şansının yüksek olduğunu belirten Trump, "Senatoyu ve Temsilciler Meclisini geri alacağız. En nihayetinde 2024'te muhteşem güzellikteki Beyaz Saray'ı da geri alacağız." ifadesini kullandı.

15 KASIM’DA ADAYLIĞINI MI AÇIKLAYACAK?
Trump, ara seçimlerin "hayati önemde olduğuna" işaret ederek, "Bugün, bu güzel seçimlerin önüne geçmek istemiyorum. 15 Kasım'da Florida Palm Beach'de büyük bir duyuru yapacağım." dedi.

ELON MUSK TRUMP İÇİN OY İSTEDİ
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıda eski ABD Başkanı Donald Trump'ın partisi Cumhuriyetçi Parti için oy istedi. Musk, “Paylaşılan güç, her iki tarafın da aşırılıklarını engeller. Bu nedenle başkanlığın Demokratlarda olduğu göz önüne alındığında, Cumhuriyetçi bir Kongre için oy vermeyi öneriyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya