Doktor ,Geline Ameliyat Yaptırdı

Hindistan'da "çocuk cerrah" vakasından sonra şimdi de önde gelen bir doktorun gelinine, rahmini kaybetmesiyle sonuçlanan ameliyat yaptırdığı ortaya çıktı.Soruşurmayı yürüten Dr. R. C. Çadha'nın verdiği bilgiye göre, 5 aylık hamile Lata Rani, 9 Temmuzda ka

Doktor ,Geline Ameliyat Yaptırdı

Hindistan'da "çocuk cerrah" vakasından sonra şimdi de önde gelen bir doktorun gelinine, rahmini kaybetmesiyle sonuçlanan ameliyat yaptırdığı ortaya çıktı.

Soruşurmayı yürüten Dr. R. C. Çadha'nın verdiği bilgiye göre, 5 aylık hamile Lata Rani, 9 Temmuzda karın ağrısı şikayetiyle Aligarh şehrindeki bir özel kliniğe kaldırıldı.

Kliniğin sahibi Dr. G. S. Verma, muayene ettiği kadının bebeğinin ana karnında öldüğünü tespit ederek bebeğin alınması gerektiğini söyledi.

Ancak ameliyat tıp diploması olmayan, ilkokul öğretmeni gelin Mithileş Verma tarafından yapıldı. Ehil ellerde yapılmayan operasyonda kan durdurulamayınca hasta bir başka hastaneye nakledildi.

Hastanede acilen ameliyata alınan kadının rahminin parçalandığı belirlendi ve rahim alındı.

Hastanın kocasının şikayeti üzerine klinik kapatılırken, doktor tutuklandı. Ameliyatı yapan gelin ise kayıplara karıştı.

Hindistan'da geçen ay da, 15 yaşındaki oğullarına sezaryen yaptırdıkları saptanan doktor anne-baba tutuklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya