Doğum gününe polis önlemi

 Alman Bild gazetesinin haberine göre eğitimini sürdüren ve eline aylık 560 euro para geçen Matthias L., Facebook'taki hesabında arkadaşları başta olmak üzere isteyen herkesin geçen 7 Temmuz cumartesi günü Constance Gölü sahilde toplanarak vereceği partiy

Doğum gününe polis önlemi

 

Alman Bild gazetesinin haberine göre eğitimini sürdüren ve eline aylık 560 euro para geçen Matthias L., Facebook'taki hesabında arkadaşları başta olmak üzere isteyen herkesin geçen 7 Temmuz cumartesi günü Constance Gölü sahilde toplanarak vereceği partiye gelmesini istedi. Bu çağrıya binlerce kişi olumlu yanıt verdi. İzinsiz toplantı yapılacağını ve taşkınlıklar çıkabileceğini göz önünde bulunduran Kolbenz Belediyesi ve polis teşkilatı harekete geçti. 283 polis ve polis helikopteri bölgeye sevk edildi. Polisin beklediği gibi binlerce kişi gelmeyince ve gelenlere de bunun izinsiz olduğu söylenince büyük tatsız olay olmadı. 

 

Ancak, polislerin mesai tutarı olarak 191 bin 25 euronun yanı sıra havadan denetim için kaldırılan polis helikopteri için harcanan para ve izinsiz toplantı düzenleme suçundan kesilen ceza ile birlikte toplam 227 bin 52 euro tutarındaki paranın ödenmesi için Matthias L.'ye makbuzlar gönderildi. Bu kadar büyük para cezasını ödeyecek gücü olmadığını belirten Matthias L.'nin itiraz edeceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler