Doğalgaz patlaması 150 evi boşalttırdı

Hollanda’nın Rotterdam Schiebroek Moddermanstr'ta meydana gelen doğalgaz patlamasında aralarında 40'a yakın Türk ve yabancı ailenin bulunduğu 150 ev boşaltıldı.  Türk kökenli Özcan Çiftiçi patlama sırasında ilk başka ırkçı saldırı olduğunu sandığını söyle

Doğalgaz patlaması 150 evi boşalttırdı
Hollanda’nın Rotterdam Schiebroek Moddermanstr'ta meydana gelen doğalgaz patlamasında aralarında 40'a yakın Türk ve yabancı ailenin bulunduğu 150 ev boşaltıldı. 
 
Türk kökenli Özcan Çiftiçi patlama sırasında ilk başka ırkçı saldırı olduğunu sandığını söyledi. Çiftçi, "Evimin bulunduğu Moddermanstr 110 numaraya girdiğimde iki dakika sonra müthiş bir patlama oldu. Bu patlama ile kapı ve camlar dışarı doğru fırladı. Önce bir ırkçı saldırı diye düşündüm.
Çocuklar ağlaştı, bağırdılar. Ben ve çocuklarım kendimizi dışarıya attık. Bir baktım dışarı savaş alanına dönmüştü. Kapılar pencereler hep kırıldı. Belediye ve itfaiye yetkilileri kapı pencerelerimizi tahtalarla kapattılar. Evimizde çok ciddi bayağı hasar var. Benim bulunduğum ön bloklarda 20'ye yakın Türk aile vardı. Toplam 40'a yakın Türk aile var." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler