Dışişleri'nden 65 Türk'le ilgili açıklama

Konuyla ilgili Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:"Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından Yemen'de başlatılan askeri operasyonun ardından, bu ülkede bulunan vatandaşlarımızdan talep edenlerin tahliyesine yö

Dışişleri'nden 65 Türk'le ilgili açıklama
Konuyla ilgili Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri tarafından Yemen'de başlatılan askeri operasyonun ardından, bu ülkede bulunan vatandaşlarımızdan talep edenlerin tahliyesine yönelik olarak titiz bir çalışma sürdürülmektedir. Tüm bu süreçte vatandaşlarımızın güvenliklerini tehlikeye düşürmemeye özen sarf ederek, çok yönlü ve her seçeneğin değerlendirildiği bir yol izlenmektedir.
Bu çerçevede, mücavir bölgede görev icra etmekte olan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı TCG Büyükada Fırkateyni tarafından bugün Aden'de bulunan 55 vatandaşımızın tahliyeleri tamamlanmıştır. Sözkonusu vatandaşlarımız önce Cibuti'ye ulaştırılacak, buradan Türk Hava Yolları uçağı ile ülkemize nakledileceklerdir.
İlgili kurumlarımızın özverili ve hassas çalışmaları ve tesis edilen eşgüdüm neticesinde vatandaşlarımızın salimen Aden'den ayrılmış olmaları memnuniyet vericidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler