Dış basında Aziz Yıldırım tahliyesi

 Futbolda şike davası kararlarının verilmesinin ardından yurtdışı basını da olayla yakından ilgilendi. Yapılan haberlerde Aziz Yıldırım'ın tahliyesine çok fazla değinilmezken örgüt kurmak ve şike ve teşvikten aldığı cezalar öne çıkarıldı.Türk hukuk sistem

Dış basında Aziz Yıldırım tahliyesi

 

Futbolda şike davası kararlarının verilmesinin ardından yurtdışı basını da olayla yakından ilgilendi. Yapılan haberlerde Aziz Yıldırım'ın tahliyesine çok fazla değinilmezken örgüt kurmak ve şike ve teşvikten aldığı cezalar öne çıkarıldı.

Türk hukuk sisteminin yapısına değinmeden verilen haberlerde Reuters, Aziz Yıldırım'ın şike ve teşvik nedeniyle hapis cezası aldığını servis etti. Reuters üyesi haber siteleri de kullanıcılarına kararı aynı şekilde duyurdu.

 

"AZİZ YILDIRIM ŞİKEDEN SUÇLU BULUNDU"


Reuters geçtiği haberde; "Türk mahkemesi Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ı şikeden suçlu buldu ancak hapis yattığı süreyi de göz önüne alarak tahliye edilmesine karar verdi. Mahkeme toplam 6 yıl cezasına çarptırdığı Aziz Yıldırım'a bu cezanın 3 yılını yasadışı örgüt kurduğu için verdi." sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler