Devlet başkanı hayata döndü!

Yemen'de geçen hafta Başkanlık Sarayına düzenlenen saldırıda yaralanan ve Suudi Arabistan'a nakledilen Salih'in (69) Riyad hastanesinin yoğun bakımından çıktığını ve süit odaya alındığını duyurdu.Ajans, ameliyatın iyi geçtiğini belirtti. Bir tıbbi kaynak,

Devlet başkanı hayata döndü!

Yemen'de geçen hafta Başkanlık Sarayına düzenlenen saldırıda yaralanan ve Suudi Arabistan'a nakledilen Salih'in (69) Riyad hastanesinin yoğun bakımından çıktığını ve süit odaya alındığını duyurdu.

Ajans, ameliyatın iyi geçtiğini belirtti. Bir tıbbi kaynak, Salih'in göğsündeki şarapnelin çıkarılması için ameliyata alındığını söylemişti.

Salih'in kalbinin yakınında şarapnel parçası bulunduğu, ayrıca yüzünde ve göğsünde ikinci derece yanıklar olduğu bildirilmişti.

Suudi bir kaynak da dün, Salih'in durumunun kötü olduğuna ilişkin haberlerin asılsız olduğunu, yanıklar için estetik ameliyat yapılacağını açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler