Denemek için kendini gömdü

Rusya'da, dayanıklılığını sınamak ve cesaret gösterisi yapmak amacıyla bir arkadaşının yardımıyla kendini canlı canlı gömen kişi hayatını kaybetti.Yerel soruşturma kurulunun açıklamasına göre, Rusya'nın Blagovechtchensk bölgesinde yaşayan ve adı açıklanma

Denemek için kendini gömdü

Rusya'da, dayanıklılığını sınamak ve cesaret gösterisi yapmak amacıyla bir arkadaşının yardımıyla kendini canlı canlı gömen kişi hayatını kaybetti.

Yerel soruşturma kurulunun açıklamasına göre, Rusya'nın Blagovechtchensk bölgesinde yaşayan ve adı açıklanmayan 35 yaşındaki adam, dayanıklılığını sınamak, cesaret gösterisi yapmak amacıyla bir gece boyunca canlı canlı toprak altında kalmak istediğini söyledi ve bunun için bir arkadaşına yardımcı olması için ısrar etti.

Açıklamada, iki arkadaşın bahçede çukur açtıkları ve içinde havalandırma sistemi bulunan bir çeşit tabutu bu çukura yerleştirdikleri, ardından kurbanın battaniye, bir şişe su ve cep telefonuyla tabuta yerleştiği belirtildi. Tabutun üzerini ahşap bir levha ve 20 santimetre toprakla örten yardımcı, kurbanla telefonla konuştuktan sonra evine döndü, ancak ertesi gün tabutu açtığında arkadaşının cesediyle karşılaştı.

Soruşturma kurulu, gece boyunca bölgede sağanak olduğunu, yağmur suyunun havalandırma borularını tıkamış olabileceğini açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya