Danimarka'da camiye baskın

Danimarka’nın başkenti Kopenhag'daki bir camide polis arama yaptı. Yabancıların yoğun olarak yaşadığı Nörrebro semtindeki Şiilere ait camiye silah taşındığı ihbarı üzerine, çok sayıda polisin katılımıyla baskın yapıldı. Cami ve dernek lokali ile çevredeki

Danimarka'da camiye baskın
Danimarka’nın başkenti Kopenhag'daki bir camide polis arama yaptı.
 
Yabancıların yoğun olarak yaşadığı Nörrebro semtindeki Şiilere ait camiye silah taşındığı ihbarı üzerine, çok sayıda polisin katılımıyla baskın yapıldı.
 
Cami ve dernek lokali ile çevredekileri kontrol eden polisin, birkaç kişiyi beraberinde polis merkezine götürdüğü öğrenildi.
 
Baskınla ilgili olarak polisten yapılan açıklamada, şüpheli bir kişinin sorgusunun devam ettiği, herhangi bir tutuklamanın söz konusu olmadığı belirtildi. 
 
Açıklamada, herhangi bir tehdidin söz konusu olmadığı, aramanın ihbar üzerine yapıldığı kaydedildi. Polis, baskın sırasında birkaç gencin polisi protesto etmek için yüksek sesle slogan attığını ancak genel olarak üst araması sırasında polise yardımcı olunduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler