Clinton'dan başsağlığı mesajı!

  Türkiye'ye gelecek olan Hillary Clinton terör konusunu da görüşeceğini bildirdi.Clinton, yaptığı yazılı açıklamada, "Diyarbakır'da 13 Türk askerinin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duydum. ABD adına, saldırıda yaşamını yitirenlerin aileleri ve dost

Clinton'dan başsağlığı mesajı!

 

 

Türkiye'ye gelecek olan Hillary Clinton terör konusunu da görüşeceğini bildirdi.

Clinton, yaptığı yazılı açıklamada, "Diyarbakır'da 13 Türk askerinin hayatını kaybetmesinden derin üzüntü duydum. ABD adına, saldırıda yaşamını yitirenlerin aileleri ve dostlarına içten başsağlığı dileklerimi gönderiyorum" ifadesini kullandı.

"On binlerce Türk'ün canına kıyan terör örgütü PKK'ya karşı mücadelesinde Türkiye'nin yanında yer aldıklarını" vurgulayan Clinton, açıklamasında şöyle devam etti:

"Teröre karşı mücadelesinde Türkiye'yi destekliyoruz ve terörizmin her şekline karşı koymada Türk hükümetiyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki iki gün boyunca İstanbul'da Türk liderlerle görüşmeler yapacağım ve yakın işbirliğine olan bağlılığımızı onlara şahsen ileteceğim".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya