Clinton Türkiye'ye geliyor!

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun daveti üzerine 15 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak Libya Temas Grubu Dördüncü Toplantısı'na katılmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere 15-16 tar

Clinton Türkiye'ye geliyor!

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun daveti üzerine 15 Temmuz'da İstanbul'da yapılacak Libya Temas Grubu Dördüncü Toplantısı'na katılmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere 15-16 tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek.

İkili ziyaretler sırasında Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun başkanlığında yapılacak heyetler arası görüşlere katılacak olan Clinton, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edilecek.

Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasında, "Türkiye ve ABD iki dost ve müttefik ülkedir. İki ülke arasında Model Ortaklık kavramına yakışır şekilde, her düzeyde temaslar yapılmaktadır. Sayın Clinton'un ziyareti sırasında ikili ilişkilerin yanı sıra ortak gündemimizde yeralan küresel ve bölgesel konularda görüş alışverişinde bulunması planlanmaktadır" denildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya