Çıplak selfie çeken sekreterin cezası kesildi

İsviçre Parlamentosu'nda çıplak fotoğraflarını çekerek sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayımlayan sekreter, görevinden uzaklaştırıldı. İsviçre Parlamentosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, bir sekreterin Parlamento'daki işyerinde çektiği çıplak fotoğrafl

Çıplak selfie çeken sekreterin cezası kesildi
İsviçre Parlamentosu'nda çıplak fotoğraflarını çekerek sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayımlayan sekreter, görevinden uzaklaştırıldı.
 
İsviçre Parlamentosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, bir sekreterin Parlamento'daki işyerinde çektiği çıplak fotoğraflarının pek çok medya organında yayımlandığı belirtildi.
 
Parlamentonun ve yürüttüğü hizmetlerin itibarı için sekreterin acilen görevinden alındığı bildirilen açıklamada, bu durumun olay aydınlanana kadar devam edeceği kaydedildi.
 
Selfie (özçekim) fotoğraflarını Twitterda 11 binden fazla takipçisiyle paylaşan sekreter, bir gazeteye verdiği demeçte, herhangi bir yasayı ihlal ettiğini düşünmediğini ifade etmişti.
 
Fotoğraflarının çoğunu başkent Bern'de bulunan 162 yıllık parlamento binasındaki ofisinde çeken sekreter, fotoğrafların "özel yaşamının bir parçası" olduğunu savunmuştu.
 
Federal Personel Bürosu'nun koyduğu kurala göre, çalışanların internette yayımladıkları fotoğraflar ve mesajlar, çalışanların meslektaşlarına, işverenlerine ve üstlerine herhangi bir zamanda gösterebilecekleri nitelikte olmalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler