Cinnet geçiren şoför yayaları ezdi

Kamyon ile yol kenarındaki arabalar, hareket halindeki araçlara ile yayaları ezen şoför, 5 kişinin ölmesine ve 6 kişinin de yaralanmasına yol açtı. Çin'in Hunan eyaletinin başkenti Changsha’da harç kamyonu şoförünün bir kişi ile tartışması sonrası cinnet

Cinnet geçiren şoför yayaları ezdi

Kamyon ile yol kenarındaki arabalar, hareket halindeki araçlara ile yayaları ezen şoför, 5 kişinin ölmesine ve 6 kişinin de yaralanmasına yol açtı.

 

Çin'in Hunan eyaletinin başkenti Changsha’da harç kamyonu şoförünün bir kişi ile tartışması sonrası cinnet getirdiği ve sonrasında yol kenarına park etmiş ve ilerleyen toplam 13 otomobile, hareket halindeki yayalara ve motosiklet sürücüsüne çarptığı belirtildi.

 

Yaşanan olay sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. 30 yaşlarındaki ve soyismi Li olan Çinli şoförün polis tarafından tutuklandığı kaydedildi.

 

Bu arada Çin'in Guangxi eyalatinde iki yük kamyonunun çarpışması sonucu 5 kişinin öldüğü, iki kişinin de yaralandığı kaydedildi. Gece yarısı oluşan kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, yaralı iki kişinin hastanede tedavi altına alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya