Çin’de meydan mahkemesi!

 Çin'in orta kesimindeki Shanxi eyaletinin merkezi Xian kentinde kurulan meydan mahkemesinde, Xincheng mahallesinde çok sayıda gasp, adam kaçırma ve cinayet suçu işleyen bir çetenin 20 üyesine verilen cezalar ilan edildi.  Ortaçağ mahkemelerini hatırlatan

Çin’de meydan mahkemesi!

 

Çin'in orta kesimindeki Shanxi eyaletinin merkezi Xian kentinde kurulan meydan mahkemesinde, Xincheng mahallesinde çok sayıda gasp, adam kaçırma ve cinayet suçu işleyen bir çetenin 20 üyesine verilen cezalar ilan edildi. 

 

Ortaçağ mahkemelerini hatırlatan duruşmada, önce polislerin eşliğinde jüri önüne getirilen sanıkların suçları okundu. Kafalarına siyah keseler geçirilen sanıkların yüzleri daha sonra açılarak, kimlikleri tek tek okundu. Çevrede toplananlar ise yağmura rağmen şemsiyeleriyle beklerken fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya