Çin koronavirüsün raporunu çıkardı

Çin koronavirüsün raporunu çıkardı

Çin koronavirüsün raporunu çıkardı

Dünyayı etkisi altına alan ve liglerin ertelenmesine neden olan koronavirüs Tabzonspor'u da hızlı önlemler almaya itti. Bordo-mavililerde yönetim 24 Mart Salı günü gerçekleştirilecek olan takım toplantısında koronavirüs testi yapma kararı aldı.

Şampiyonluğun en büyük adaylarındanTrabzonspor koronavirüs salgınına karşı önlemlerini hızlandırıyor. Bordo mavili yönetim, Salı günü gerçekleşecek takım toplanmasında koronavirüs testi uygulamayı planlıyor.

Türkiye'de yükselen koronavirüs salgını Trabzonspor Kulübü'nü endişelendiriyor. Ahmet Ağaoğlu önderliğindeki bordo mavililer, Salı günü yeniden bir araya gelecek.

TEST YAPILACAK

Trabzonspor yönetimi, 24 Mart 2020 Salı günü gerçekleşecek takım toplantısında koronavirüs testi uygulanması fikrini gündeme aldı. Bordo mavililer, takımı koronavirüs testinden geçirerek gerekli önlemleri bir an önce almak istiyor.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya