Çin çikolatasında skandal!

Adı açıklanmayan sözcü, çikolatalarında tespit edilen melamin maddesinin miktarının ne kadar olduğunu belirtmek için erken olduğunu söyledi. Şirket tarafından daha önce yapılan açıklamada, Çin yapımı çikolatalarının güvenli olup olmadığı konusunda şüphele

Çin çikolatasında skandal!
Adı açıklanmayan sözcü, çikolatalarında tespit edilen melamin maddesinin miktarının ne kadar olduğunu belirtmek için erken olduğunu söyledi.
Şirket tarafından daha önce yapılan açıklamada, Çin yapımı çikolatalarının güvenli olup olmadığı konusunda şüpheleri bulunduğu bildirilmiş ve bu çikolataların önlem olarak geri çekildiği açıklanmıştı.

Hon Kong hükümeti, Cadbury'nun Asya Pasifik şubesinin, merkezdeki Gıda Güvenliği birimine, Çin'in başkenti Pekin'deki fabrikasında üretilen 11 çeşit çikolatanın toplatıldığını bildirdiğini duyurmuştu.

Açıklamada, ürünlerde melamin bulunup bulunmadığı belirtilmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya