Cezanın böylesi! Çocuğunun anüsüne zencefil koydu!

İngiltere'de Ganalı bir kadın çocuğuna verdiği inanılmaz ceza nedeniyle tutuklandı. Kadının çocuğunun anüsüne zencefil koyduğu belirtildi

Cezanın böylesi! Çocuğunun anüsüne zencefil koydu!

İngiltere ve Gana basınında yansıyan haberlere göre Manchester kentinde yaşayan Ganalı 40 yaşındaki Aba Hagan isimli kadın çocuğuna karşı acı ve utanç verici bir ceza yöntemi uygulaması nedeniyle tutuklandı.

Aba Hagan Çocuklara zulüm, üçüncü derece saldırı, bir çocuğu tehlikeye sokma ve ahlaki davranışı bozmakla suçlandı.

Haberlerde yer alan bilgilere göre; Ev içerisinden gelen sesler üzerine yapılan ihbar sonrasında polisin harekete geçti. Polis, evde çıplak halde olan erkek çocuğu bulurken, çocuğun annesinin kendisine yaptığını anlatması sonucunda polis anneye sorular yöneltti. Kadın suçlamayı önce reddettikten sonra yaptığını kabul ederek çocuğunun okulda başarısız olmaya başlaması nedeniyle onu cezalandırmak istediğini ve bunun için anüsüne zencefil koyduğunu itiraf etti. Polis memuru Daniel Roberts'ın "Bunu neden yaptın" sorusuna yanıt veren Hagan " Bu Gana ve Afrika ülkelerinde ortak kullanılan bir ceza yöntemi" ifadelerini kullandığı raporlara yansıdı

Yapılan araştırmalar sonucunda Ganalı aileler arasında bir ceza yöntemi olduğu doğrulanırken bazen de acı biber tohumlarının kullanıldığı belirtildi. Zencefil'in yanma hissiyle birlikte uzun süreli rahatsızlığa neden olduğu kaydedildi.

Çocuk, Manchester Memorial Hastanesin'de tedaviye alınırken konuyla ilgili raporun çocuk istismarı iddiasıyla da Devlet Çocuklar ve Aileler Bakanlığı'na gönderildiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler