Cem Uzan ABD krizinde safını belli etti

Seçim zamanında Türk bayrağıyla oy isteyen Cem Uzan, krizde ABD bayrağı paylaştı

Cem Uzan ABD krizinde safını belli etti

Hakkında yolsuzluktan yakalama kararı bulunan Genç Parti eski Genel Başkanı Cem Uzan ABD ile yaşanan vize krizinden dolayı tepki çeken bir paylaşımda bulundu.



Hakkında yakalama kararı bulunan ve Fransa'da yaşayan firari iş adamı Cem Uzan'ın, ABD ile vize krizinin yaşandığı bugünlerde kişisel Instagram hesabından, '#Yurttasulhcihandasulh' etiketiyle beraber paylaştığı ABD bayraklı görsel tepki çekti.

İş adamı Cem Uzan sosyal medya hesabından, '#cemuzan #türkiye#financialtimes #wsj #bloombergbusiness #bloomberg #reuters #peace#yurtasulhcihandasulh' etiketleriyle beraber Amerika bayraklı bir paylaşımda bulundu.

Cem Uzan Genç Parti lideri olduğu dönemde mitinglerinde Türk bayrağının gölgesinde milliyetçi oylara talip olmuştu.

Uzan'ın kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşıma birçok yorum gelirken, kimi kullanıcılar Uzan'ı desteklerken kimi kullanıcılar ise kızgınlıklarını ifade etti.

Cem Uzan ABD krizinde safını belli etti

Aydınlık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya