Celladına böyle yalvardı!

İran'da, idama mahkum edilen iki çete üyesinden biri, başını celladın omzuna dayayıp 'Ne olur beni asma' diyerek yalvardı. İran'ın başkenti Tahran'da motosikletli bir gasp çetesinin 2 üyesi Alirıza Mafiha ve Muhammed Ali Sarvari idama mahkum edildi. İki m

Celladına böyle yalvardı!

İran'da, idama mahkum edilen iki çete üyesinden biri, başını celladın omzuna dayayıp 'Ne olur beni asma' diyerek yalvardı.
 
İran'ın başkenti Tahran'da motosikletli bir gasp çetesinin 2 üyesi Alirıza Mafiha ve Muhammed Ali Sarvari idama mahkum edildi. İki mahkum, dün sabah halkın önünde vince asılarak infaz edildi.
 
"BENİ ASMA"
 
Mahkumlardan Alirıza Mafiha idamdan hemen önce celladının omuzuna başını yaslayarak "Ne olur beni asmayın" diye yalvardı.  Bu yakarışı dinlemeyen cellatlar iki üyenin boynuna ipi geçirdi. Ve onları ölüme gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya