Çatışma: 32 asker öldü

Yüzlerce Boko Haram militanının kışlaya saldırdığı Nijer'de 32 Asker hayatını kaybetti. Nijer’de askerler ile Boko Haram militanları arasında ülkenin Nijerya sınırında çatışma çıktı. Çatışmada, 30 Nijer askeriyle, 2 Nijerya askeri hayatını kaybetti. 67 as

Çatışma: 32 asker öldü

Yüzlerce Boko Haram militanının kışlaya saldırdığı Nijer'de 32 Asker hayatını kaybetti.

Nijer’de askerler ile Boko Haram militanları arasında ülkenin Nijerya sınırında çatışma çıktı. Çatışmada, 30 Nijer askeriyle, 2 Nijerya askeri hayatını kaybetti. 67 asker de yaralandı.
 
Nijer Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkenin Bosso bölgesinde yaşanan çatışmada 32 askerin hayatını kaybettiği ifade edildi. Yüzlerce militanın kışlaya saldırı düzenlediği bildirilen açıklamada, ölen askerlerden 30’unun Nijerli, 2 askerin de Nijeryalı olduğu, 67 askerin de yaralandığı aktarıldı.
 
Bakanlık, militanların da ciddi kayıp verdiğini dile getirdiği açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz, Bosso bölgesindeki konumunu tekrar ele geçirmek için bu sabah saatlerinde operasyon başlattı” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya