Canlı yayında internette intihar

Justin.tv adlı sitenin formuna aşırı dozda ilaç alıp kendini öldüreceğini yazan Abraham, kamerasını açıp yatağına uzandı.Önceleri kendisine inanmayan site kullanıcıları, genç adam uzun süre kıpırdamayınca polisi aradı. Eve gelen polis gencin cesedi ile ka

Canlı yayında internette intihar

Justin.tv adlı sitenin formuna aşırı dozda ilaç alıp kendini öldüreceğini yazan Abraham, kamerasını açıp yatağına uzandı.

Önceleri kendisine inanmayan site kullanıcıları, genç adam uzun süre kıpırdamayınca polisi aradı. Eve gelen polis gencin cesedi ile karşılaştı.

Bilgisayar kayıtlarına göre Abraham'ın intiharını 1500 kişi izledi.

Briggs, siteye koyduğu intihar notunda kendisini bir 'hata' olarak gördüğünü, hiçbir işte başarılı olmadığını ve durumunu düzeltmek için ne kadar çabalarsa çabalasın bir yere varamadığını belirtti. Daha önce de intihar teşebbüsünde bulunduğunu kaydeden Briggs, son denemesinde ne kadar ilaç alacağını da sitede ayrıntılı bir şekilde yazdı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler