Canavar Anne Cezaevinde

Annesinin isim koymaya bile layık görmediği 8 yaşındaki çocuğun içler acısı hali, Almanya'yı ayağa kaldırdı. Münih'te küçük bir köyde yaşayan Angela W. (46) adlı kadın, küçük kızını doğduğu günden itibaren yaşadığı çiftlik evinde karanlık bir odaya hapset

Canavar Anne Cezaevinde

Annesinin isim koymaya bile layık görmediği 8 yaşındaki çocuğun içler acısı hali, Almanya'yı ayağa kaldırdı. Münih'te küçük bir köyde yaşayan Angela W. (46) adlı kadın, küçük kızını doğduğu günden itibaren yaşadığı çiftlik evinde karanlık bir odaya hapsetti.

Canavar bir ruha sahip olan kadın, çocuğa 8 yıl boyunca sadece biberonla sıvı besin verdi. Uzmanlar, güneş ışığından uzak kalan ve gerekli vitaminleri alamayan kızın kemik gelişiminin tamamlanamadığını belirtti.

Hayatında insanla karşılaşmayan talihsiz kız, hiçbir zaman kapının dışındaki dünyayı da göremedi. Çiftliğe top oynamaya gelen çocukların ağlama sesini duymasıyla polis tarafından kurtarılan küçük kız, hastaneye kaldırıldı.

Polislerin Anja ismini verdikleri kız, devlet korumasına alındı. Anja'nın patates kızartması, makarna ve çikolatayı tadını bilmediği için yemek istemediği belirtildi. Terapistlerin oyun oynama, konuşma ve okuma öğrettiği kızın annesi ise tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler