Camilere Belediye El Attı

Her Ramazan ayı öncesi olduğu gibi bu yılda belediye tarafından camilerin iç ve dış temizliği yapılmaya başlandı.Belediye Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalarda camilerin içindeki halılar ile dış çevreleri tamamen yıkanıp temizleniyor.

Camilere Belediye El Attı

Her Ramazan ayı öncesi olduğu gibi bu yılda belediye tarafından camilerin iç ve dış temizliği yapılmaya başlandı.

Belediye Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğünce sürdürülen çalışmalarda camilerin içindeki halılar ile dış çevreleri tamamen yıkanıp temizleniyor. Öncelikli olarak merkezdeki camilerin temizliğini yapan belediye daha sonra talep gelmesi halinde köylerdeki camilerin de temizliğini yapacak. Belediye olarak geçen yıl 110 caminin iç ve dış mekanları yıkamıştı.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, “Ramazan ayı nedeniyle camilerimiz dolup taşacaktır. Biz de her Ramazan ayı olduğu gibi bu Ramazan ayında da camilerimizin temizliğini yapıyoruz. Böylece vatandaşlarımızın daha rahat ve sağlıklı mekanlarda ibadetlerini yapması sağlanıyor”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya