Büyük çatışma: 5 polis öldü, 30 polis...

Makedonya'nın Kumanova kasabasında silahlı bir grupla çatışmaya giren 5 kişi polis ölürken, 30 polis de yaralandı.Makedonya İçişleri bakanı Gordana Yankulovska gecenin geç saatlerinde düzenlediği basın toplantısında terörist grupla çatışmaya giren polis g

Büyük çatışma: 5 polis öldü, 30 polis...

Makedonya'nın Kumanova kasabasında silahlı bir grupla çatışmaya giren 5 kişi polis ölürken, 30 polis de yaralandı.

Makedonya İçişleri bakanı Gordana Yankulovska gecenin geç saatlerinde düzenlediği basın toplantısında terörist grupla çatışmaya giren polis güçlerinden 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Hayatını kaybeden 3 polisin Jarko Kuzmanoski (34), Nenad Serafimoski (28) ve Saşo Samoiloski (33) olduğunu ifade eden Gordana Yankulovska, 2 polisin ismini açıklamadı.

Polislerin teröristlere karşı operasyona katıldıklarını ifade eden İçişleri Bakanı Gordana Yankulovska, devlet kurumlarına silahlı saldırı hazırlığında olan teröristlere karşı operasyonun devam ettiğini söyledi. Teröristlerden bir bölümünün teslim olduğunu belirten Yankulovska, diğerlerinin de etkisiz hale getirmek için çalışmaların dikkatli yürütüldüğünü açıkladı.

Bakan Yankulovska, çatışmaların devam etmesi nedeniyle, sivil halktan hayatını kaybedenler hakkında bir bilgiye sahip olmadıklarını, teröristlerden de ölü sayısı hakkında kesin bilgiye ulaşılamadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya