Bütün dertleri tuz yalamak!

Keçiler, tüm dünyada "inat"ları ve "tırmanma" kabiliyetleri ile bilinirler. Ama neredeyse düz denebilecek yapıdaki bir duvara tırmandıklarıhiç görülmedi.  İtalya'nın kuzeyinde Alpler üzerinde yer alan Cingino Barajı'nın duvarında düz yoldaymış gibi dolaşa

Bütün dertleri tuz yalamak!

Keçiler, tüm dünyada "inat"ları ve "tırmanma" kabiliyetleri ile bilinirler. Ama neredeyse düz denebilecek yapıdaki bir duvara tırmandıklarıhiç görülmedi.

 

İtalya'nın kuzeyinde Alpler üzerinde yer alan Cingino Barajı'nın duvarında düz yoldaymış gibi dolaşan keçileri görenler, gözlerine inanamadı.

 

Yaklaşık 50 metre yüksekliğindeki Cingino Barajı setinin üzerinde hiçbir tehlike yokmuşçasına dolaşan keçiler, herkeste şaşkınlık ve merak uyandırdı.

 

Uzmanlara göre lezzetli küçücük bir ot parçasının bile bulunmadığı duvara böylesine tehlikeli bir tırmanışın tek nedeni var: Baraj duvarını oluşturan kayalardaki tuzu yalayabilmek!..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya