Bu uçaktan 4 kişi sağ çıktı

Alevler içindeki uçağın yolcularını uçağın düştüğünü gören kent sakinleri, kurtarmak için büyük çaba gösterdi.34 yaşındaki baba Preston Carver, 32 yaşındaki eşi Stacie, 2 yaşındaki oğulları Hudson ile yanlarında çalışan 16 yaşındaki Teksaslı Rachel Zienta

Bu uçaktan 4 kişi sağ çıktı

Alevler içindeki uçağın yolcularını uçağın düştüğünü gören kent sakinleri, kurtarmak için büyük çaba gösterdi.

34 yaşındaki baba Preston Carver, 32 yaşındaki eşi Stacie, 2 yaşındaki oğulları Hudson ile yanlarında çalışan 16 yaşındaki Teksaslı Rachel Zientak, kaza sonrası hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumu ciddiyetini korurken, alevler içindeki uçaktan çıkarılan ailenin 4 yaşındaki oğlu Miles, kaza yerinde öldü. Carver ailesinin Alaska'da bir kamp işlettiği öğrenildi. Kaza yerine koşan ve aileyi kurtarma çalışmasına katılan görgü tanıklarından Hunter Brosh, uçağın düştükten hemen sonra alev aldığını söyledi.

Uçağın düşerken önce bir otelin çatısına çarptığı ve daha sonra da bir araba kiralama ofisinin önüne savrulduğu belirtildi. Polis memuru Dave Parker, aileyi kurtaranların kaza yerine koşan bölgedeki sıradan insanlar olduğunu belirtti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya