Bu asker Mucize eseri kurtuldu

Afganistan’da görevli İngiliz askerlerinden Liam Brentley, Taliban  militanlarıyla girdiği çatışmada başına isabet edenmerminin beynini delip geçmesine karşın, 4 ay gibi kısa bir sürede sağlığına kavuştu.İlk müdahalesinin ardından hemen İngiltere’ye gönde

Bu asker Mucize eseri kurtuldu

Afganistan’da görevli İngiliz askerlerinden Liam Brentley, Taliban  militanlarıyla girdiği çatışmada başına isabet edenmerminin beynini delip geçmesine karşın, 4 ay gibi kısa bir sürede sağlığına kavuştu.

mucize.jpg

İlk müdahalesinin ardından hemen İngiltere’ye gönderilen 29 yaşındaki askerin hayatta kalmasını milyonda bir ihtimal olarak değerlendiren doktorlar, Brentley’nin sol kulağının sağır kalması ve yakın dönemhafıza kaybı yaşamasına rağmen, sağlığının iyi olduğunu belirtiyor.

Geçirdiği operasyonda kafatasının ve beyninin bir bölümü alınan Brentley, aldığı ölümcül yaraya rağmen hâlâ yaşıyor olmasının mucize olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler