Bombalı saldırıda 16 kişi öldü

Irak'ın başkenti Bağdat ve çevresinde düzenlenen bir dizi bombalı saldırıda ölenlerin sayısının 16'ya, yaralı sayısının da 72'e yükseldiği bildirildiDaha önce yapılan açıklamada, çoğunluğu güvenlik güçlerine mensup olmak üzere 7 kişinin öldüğü, onlarca ki

Bombalı saldırıda 16 kişi öldü

Irak'ın başkenti Bağdat ve çevresinde düzenlenen bir dizi bombalı saldırıda ölenlerin sayısının 16'ya, yaralı sayısının da 72'e yükseldiği bildirildi

Daha önce yapılan açıklamada, çoğunluğu güvenlik güçlerine mensup olmak üzere 7 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı belirtilmişti.

Güvenlik güçleri yaptığı açıklamada, ölümlere ve yaralanmalara, birkaç saat içinde, 12 el yapımı bombanın ve bombalı 3 aracın infilak etmesinin yol açtığını kaydetti.

Aynı kaynaklar, saldırıların Bağdat'ın güneyindeki Amel ve Saidiye semtlerinde, başkentin merkezinde yer alan El Vasık meydanında, kuzeyindeki El-Telbiye bölgesinde, başkentin doğusunda ve birçok mahallesinde, Bağdat'ın 25 kilometre kuzeyinde bulunan Taji kentinde, başkentin doğusundaki Sadr semtiyle güneybatısındaki Bayaa semtinde meydana geldiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya