Bombalı saldırı 36 kişi öldü!

Pakistan’ın kuzeybatısındaki Peşaver şehrinde dün gece düzenlenen iki bombalı saldırıda 36 kişi öldü, 100’den fazlası da yaralandı.CIA Şefi Leon Panetta’nın Pakistan ziyareti sırasında düzenlenen ilk saldırının ardından polis ve görevliler bölgeye akın et

Bombalı saldırı 36 kişi öldü!

Pakistan’ın kuzeybatısındaki Peşaver şehrinde dün gece düzenlenen iki bombalı saldırıda 36 kişi öldü, 100’den fazlası da yaralandı.

CIA Şefi Leon Panetta’nın Pakistan ziyareti sırasında düzenlenen ilk saldırının ardından polis ve görevliler bölgeye akın ettiği. Birkaç dakika sonra, şehirdeki süpermarket yakınlarında çok güçlü bir patlama meydana geldi. Saldırılarda, aralarında iki gazetecinin de bulunduğu 36 kişi öldü.

Saldırıyı üstlenen olmadı. Pakistan Talibanı, El Kaide terör örgütü lideri Usame bin Ladin’in öldürülmesinin ardından intikam yemini etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya